Vyhledávání

Nový parkovací dům Brno Veveří - kdy se dočkáme? Nová parkovací místa nejen pro pro účely školení MBK Consulting. | mbk.cz

Lama
čvc 29, 2024

Naděje pro lepší parkování v centru města?!

Vážení obyvatelé, pracovníci a návštěvníci města Brna, máme pro vás skvělé zprávy. S radostí oznamujeme, že brzy se nám v centru města uleví v rámci parkování a nekonečného ranního hledání volného místa pro naše auta.

Loni na jaře byla zahájena stavba nového parkovacího domu na ulici Veveří, v blízkosti křižovatky se Šumavskou. Tento moderní parkovací dům nabídne bezpečné a pohodlné kryté i venkovní parkování. Parkovací prostory využijí nejen všichni pracovníci okolních provozoven a obchodů, ale také zaměstnanci stovek firem, kteří problémy s parkováním řeší dlouhodobě. Co je ale nejdůležitější! Parkovací dům leží přímo naproti budově MBK Consulting, takže všichni návštěvníci a účastníci našich školení, přednášek a workshopů si usnadní návštěvu k nám a zrychlí ranní proces parkování. Měl by se tak snížit i počet opozdilců, kteří na kurzy dorazí s otrávenými poznámkami o parkování. Zde jsou odpovědi na najčastější dotazy našich klientů:

1. Kdy bude stavba parkoviště dokončena?

Stavba by měla být dokončena přes léto a otevřena veřejnosti na podzim letošního roku. Doufejme, že v září nebo říjnu už pohodlně zaparkujeme v nových prostorách centra města Brna.

2. Bude tam vůbec dostatek parkovacích míst?

V místě vznikne nový čtyřpatrový dům. Ten poskytne celkem 441 parkovacích míst, dalších 222 pak bude připraveno na přilehlé venkovní ploše, částečně pro oba typy v režimu rezidentního parkování.

3. Snad za parkování nezaplatím majlant?

Náklady na parkování se budou držet platných podmínek systému cenové zóny B.

mezerník v textu_web články.png

Jaké další možnosti nabídne nový parkovací dům Veveří?

  • Dům bude vybaven nejnovějšími technologiemi pro parkování, včetně systémů pro navádění na volná parkovací místa, bezpečnostních kamer a moderních platebních terminálů. Tyto technologie zajistí rychlé a efektivní parkování a maximální bezpečnost pro vaše vozidlo.
  • Díky prostorným parkovacím místům a bezbariérovým přístupům je nový parkovací dům navržen tak, aby vyhovoval potřebám všech řidičů. Nabídne dostatek parkovacích míst i v rušných časech, což znamená méně stresu při hledání parkování.
  • Myslelo se i na odpočinek a relax návštěvníků. Přímo u budovy má vzniknout nový travnatý park s vodní fontánou a příjemným posezením.
  • Úprav se dočká i prostranství před právnickou fakultou Masarykovy univerzity.
  • Nová budova na Veveří bude disponovat i kancelářemi pro magistrát a prostory k dalšímu pronájmu.

parkoviste_clanek web_v textu.png mezerník v textu_web články.png

Stavba celého projektu zatím probíhá dle plánu a my se těšíme, že na podzim již budeme naše klienty v MBK Consulting vítat s dobrou náladou a včas ;-) Pokud ještě nemáte vybráno, zde je přehled všech kurzů na druhý půlrok 2024. Budeme se s lektory těšit přímo u nás na Veveří nebo v Praze či online.

Sledujte naše webové stránky a sociální sítě Facebook nebo Instagram pro aktuální informace nejen o dokončení stavby a otevření parkoviště pro veřejnost. Jako první se také dozvíte o aktuálních akcích, slevové nabídce nebo nových tématech, které pro vás s našimi odborníky připravujeme.

Poptávkový formulář

Vyplněním pole IČO umožníte formuláři předvyplnění údajů o společnosti.