Vyhledávání

Vaše forma školení na mě velice zapůsobila. | mbk.cz

Hana
říj 22, 2024

Tento klient nás opravdu překvapil!

Spontánní reakce přišla sama při závěru školení, přirozeně. První věta zněla nějak takto: "Uff. Musím uznat, že jsem velký nepřítel online školení, ale díky vašemu podání i přednášce jsem změnil názor. Nevěnoval jsem se žádné jiné práci a jen vás poslouchal, opravdu celou dobu. Hodně to na mě zapůsobilo, nemám žádné negativní reakce, žádné mínusy." I sám lektor Ing. Ludvík Filip byl mile zaskočen a takovou okamžitou pozitivní zpětnou vazbu musel zpracovat 😊

Spokojení zákazníci a vyloženě nadšená recenze klienta je pro nás tím největším díky za odvedenou práci. Tentokrát mluvíme o velmi praktickém školení Vedoucí výrobního týmu, které můžete absolvovat online, v Brně nebo v Praze. Právě živé online školení podstoupil před pár dny p. Spáčil ze společnosti WEBA Olomouc, s.r.o. Jako velký odpůrce onlinů se rozhodl dát šanci MBK Consulting. A udělal velice dobře. Po školení byl tak nadšený, že by byla škoda jeho referenci nezveřejnit a neinformovat další klienty s podobnými pochybnostmi. Forma našich online přednášek je interaktivní, živá, prokládaná spousty příkladů z praxe, případovými studiemi a workshopy. Pokud tedy vyloženě nechcete projednou vyměnit pracovní prostředí, naše online kurzy jsou pro vás tou nejlepší volbou.

mezerník v textu_web články.png navrh-bez-nazvu-5.png

Úžasná recenze v celém jejím znění:

Dobrý den. Nedávno jsem absolvoval on-line školení s panem Ing. Ludvíkem Filipem zaměřené na vedení výrobního týmu. Upřímně řeknu, že nejsem zastánce on-line školení a z drtivé většiny to považuji za ztrátu času, ne ale v tomto případě. Školení bylo opravdu velmi zajímavé obsahem s obrovskou škálou příkladů přímo z praxe díky zkušenostem lektora. Díky přítomnosti kolegů z celé České republiky, jsem získal přehled o problémech z různých odvětví, jak stran personálu, zaměstnaneckých bonusů, motivaci podřízených pracovníků a řešení nahodilých situací. Chtěl bych panu lektorovi poděkovat, za přístup, kterým nás do školení aktivně vtahoval a díku tomuto jsme měli velmi zajímavé diskuze. Vše bylo na profesionální úrovni.

Tomáš Spáčil, Supervizor mechanických a technologických procesů, WEBA Olomouc, s.r.o.

recenze WEBA olomouc_clanek web_mbk consulting_vedouci vyrobniho tymu_reference_spokojeny klient_online skoleni.png

Reakce účastníků z dalších školení na stejné téma:

navrh-bez-nazvu-5.png Každé školení by mělo být přínosem, bohužel tomu tak ale reálně není. Vám děkuji za přínosnou přednášku a diskusi, navíc za super zábavu a pěkně strávený den. Potvrdilo se mi, že i kolegové mají podobné zkušenosti s lidmi. Že jsou i takoví lidé, co chtějí a směřují k obcházení povinností, úkolů. A pak jsou tací, co udělají a ještě poděkují za příležitost... Super, díky.

navrh-bez-nazvu-5.png Dobrý den, chci jen podat zpětnou vazbu ohledně školení. Byla jsem podruhé na školení a za mě osobně toto druhé školení bylo ještě lepší, skvělý přístup, skvělé vysvětlení, dostala jsem mnoho užitečných tipů a rad. Takže za mě velká spokojenost 😊

navrh-bez-nazvu-5.png Lektor jeden z nejlepších co jsem zažil. Udržel moji pozornost po celou dobu kurzu :-). Obecná spokojenost. Btw, skvělé občerstvení a super diskuse při společném obědě s kolegy a lektorem.

mezerník v textu_web články.png Jsme vděčni za všechny spokojené klienty. Škálu pozitivních dojmů a obecné spokojenosti zákazníků držíme stále nad hodnotou 98 %. Jdete do toho i vy? Těšíme se na viděnou v Brně, Praze nebo online, ať už na téma výroby a přístupu vedoucích nebo na kterékoliv téma z našeho širokého portfolia.

Neváhejte nás kontaktovat v případě jakýchkoliv dotazů. Tým MBK Consulting s.r.o.

Poptávkový formulář

Vyplněním pole IČO umožníte formuláři předvyplnění údajů o společnosti.