Vyhledávání

Revoluce v umělé inteligenci: nový ChatGPT4o a jeho zásadní pokrok | mbk.cz

Hana
kvě 29, 2024

Umělá inteligence se vyvíjí neskutečným tempem a my se snažíme držet krok s inovacemi a aktualitami z tohoto oboru. Kurz Umělá inteligence - využití v praxi a navazující kurz ve formě workshopu nabízíme již více než rok a patříme k předním vzdělavatelům v této oblasti. Úspěšně jsme proškolili tisíce uživatelů a stovky firem. Naše semináře jsou maximálně praktické a absolventi mohou začít získané znalosti ihned využívat v praxi, což potvrzují i klientské recenze.

Umělá inteligence (AI) se stává klíčovým nástrojem v mnoha oblastech podnikání i osobního života. S rychlým vývojem technologií je důležité zůstat v obraze a využívat stále propracovanější AI modely, které se nám nabízí ze všech stran. Jsme nadšeni, že vám můžeme představit nejnovější verzi našeho AI asistenta – ChatGPT 4o. Tento článek vám vysvětlí jeho výhody, nové funkce a možnosti, které přináší, a ukáže, jakým způsobem se umělá inteligence posouvá na zcela jinou úroveň. Pružně tak reagujeme i na obsah našich školení a tato super novinka už je součástí přednášek obou kurzů. To je jeden z důvodů, proč jsme v AI tím nejlepším vzdělavatelem na trhu.

clanek chatgpt web_uvnitr.png mezerník v textu_web články.png

Klíčové novinky ve verzi ChatGPT 4o:

  1. Hlasová obsluha chatu: interakce nyní umožňuje uživatelům komunikovat s AI prostřednictvím hlasových příkazů. Tato funkce je mimořádně užitečná pro multitasking nebo pro situace, kdy není možné použít klávesnici.

  2. Generování AI videí: ChatGPT 4o dokáže na základě uživatelských specifikací rychle generovat vysoce kvalitní videa (animace, instruktážní videa, marketingových materiálů, apod.)

  3. Tvorba personalizovaných písní a textů: Díky pokročilým schopnostem ve zpracování přirozeného jazyka může ChatGPT 4o vytvářet originální písně a texty na míru. Uživatelé mohou zadat téma, styl a interpreta, a AI vytvoří obsah, který odpovídá jejich požadavkům.

  4. Rozšířené možnosti aplikací: ChatGPT 4o se může snadno stát součástí různých pracovních postupů a platforem, což usnadňuje jeho nasazení v různých odvětvích a pro různé účely.

  5. Pokročilá analýza dat a predikce: ChatGPT 4o je vybaven funkcemi pro analýzu velkých objemů dat a poskytování prediktivních modelů. To může být mimořádně užitečné pro firmy při rozhodování založeném na datech, predikci trendů a optimalizaci procesů.

  6. Zlepšené porozumění a generování přirozeného jazyka: Díky vylepšeným algoritmům a hlubšímu porozumění kontextu dokáže ChatGPT 4o vytvářet ještě přirozenější a smysluplnější odpovědi. To zajišťuje plynulejší a efektivnější komunikaci, což je klíčové pro zákaznickou podporu.

  7. Personalizace a adaptivní učení: ChatGPT 4o může lépe rozumět individuálním preferencím a adaptovat své odpovědi na základě předchozí interakce.

  8. Podpora více jazyků a dialektů: Rozšířená jazyková podpora umožňuje uživatelům komunikovat s ChatGPT 4o v jejich preferovaném jazyce, včetně různých dialektů.

  9. Podpora pro vývojáře a API přístupy: Nová verze nabízí rozsáhlejší podporu pro vývojáře včetně API přístupů, což usnadňuje integraci ChatGPT 4o do vlastních aplikací a služeb. To umožňuje vývojářům vytvářet vlastní řešení a rozšiřovat možnosti AI podle jejich specifických potřeb.

Výhody oproti předchozí verzi (ChatGPT3.5 / ChatGPT4):

  • Vyšší přesnost a rychlost odpovědí - výrazně vyšší přesnost a rychlost odpovědí.
  • Lepší porozumění kontextu - schopnost lépe rozumět kontextu složitějších dotazů a niancí komplexních dotazů.
  • Vylepšená podpora více jazyků - více jazyků a dialektů - ideální nástroj pro mezinárodní prostředí firem a jejich zákazníků.
  • Vylepšené uživatelské rozhraní a interakce - vylepšené rozhraní zahrnuje lepší vizualizace, jednodušší navigaci a přístup k pokročilým funkcím.
  • Zvýšená bezpečnost a ochrana soukromí.
  • Rozšířená integrace a kompatibilita.
  • Pokročilé nástroje pro analýzu a predikci modelování.

Placená nebo neplacená verze?

Neplacená verze poskytuje všechny zmíněné nové funkce, ale v základní verzi. Je ideální pro osobní použití nebo malé projekty. Placená verze nabízí rozšířené možnosti a funkce, včetně hlasové obsluhy chatu, tvorby AI videí a dalších pokročilých nástrojů, což je ideální pro profesionální a komerční použití velkých společností a korporátů. Mezi ně patří například:

  • hlasová obsluha chatu,
  • generování AI videí,
  • tvorba personalizovaných písní a textů,
  • rozšířený přístup k aplikacím a pluginům,
  • pokročilé analytické nástroje (užitečné pro firemní rozhodování a strategické plánování),
  • personalizace a adaptivní učení.

navrh-bez-nazvu-5.png

Naše školení v oblasti umělé inteligence je navrženo tak, aby vám poskytlo praktické dovednosti a znalosti, které můžete ihned využít ve své praxi. Neustále sledujeme aktuální světový vývoj a lektoři mění obsah kurzu prakticky školení od školení. Jsme první na trhu, kdo přichází s novinkami jako je ChatGPT 4o, vyzkoušejte sami.

tip pro vás.png

Naši lektoři jsou experti ve svém oboru a vnáší do školení nejnovější poznatky a praktické zkušenosti. Pokud byste rádi proškolili celou skupinu vašich zaměstnanců, nabízíme i školení na míru. Lektor přizpůsobí seminář vašim potřebám a pracovní činnosti a dorazí na vámi určené místo k vaší maximální spokojenosti.

Pokud chcete být na špičce v oblasti umělé inteligence, školení MBK Consulting je tou nejlepší volbou. Tento nepostradatelný nástroj je přizpůsoben komukoliv, kdo nechce zaspat dobu a zároveň potřebuje využít nejnovější technologie k rychlejší a efektivněhší práci. Přidejte se k nám a zjistěte, jak vám může AI pomoci dosáhnout vašich cílů. Těšíme se na vás na našich kurzech online, v Brně či Praze :-)

Poptávkový formulář

Vyplněním pole IČO umožníte formuláři předvyplnění údajů o společnosti.