Vyhledávání

Individuální přístup lektora, otevřená diskuse v rámci tématu a komplexně připravené školení. To je to, co vaše firma potřebuje. | mbk.cz

Hana
čvc 16, 2024

O kybernetické bezpečnosti jsme na našem blogu už několikrát hovořili. Že jde o aktuální a velice vážné téma dnešní doby, již všichni víme. Co vše vám nebo vaší firmě v rámci kybernetických útoků hrozí, si můžete připomenout v předchozím článku. V MBK Consulting jsme připraveni na různé zájemce o kurzy kybernetické bezpečnosti a jejich zaměření:

  1. Kybernetická bezpečnost a nový zákon vycházející ze směrnice NIS2
  2. Nový kybernetický zákon dle evropské směrnice NIS2 účinné od 18.10.2024
  3. Kybernetická bezpečnost pro jedince i firmy - hrozby a zabezpečení

Prakticky zaměřené kurzy MBK Consulting s.r.o. jsou založeny na individuálním přístupu lektora a aktuálních informací v rámci neustále se měnící legislativy. Nový zákon o kybernetické bezpečnosti vstupuje v platnost již za pár měsíců a nutnost zavést jeho požadavky do interního systému firmy je povinností pro tisíce českých společností a často i jejich dodavatele. Čtěte víc.

mezerník v textu_web články.png tip pro vás.png Základní kurz kybernetické bezpečnosti nabízíme i v rámci aktuálních dotací od Úřadu práce, kdy společně s kurzy umělé inteligence platíte pouze 18% veškerých nákladů a zbytek hradí stát. Praktický postup, jak na přihlášku, najdete zde. V případě jakýchkoliv dotazů pište na divizeskoleni@mbk.cz nebo volejte 731 506 519. mezerník v textu_web články.png

Pozitivní zpětná vazba je pro nás tou nejlepší vizitkou a tím největším díky za odvedenou práci. Zde je několik recenzí spokojených klientů - ať již zástupců firem či individuálních jedinců, kterým ochrana jejich dat a majetku není lhostejná:

navrh-bez-nazvu-5.png

S kolegyní jsme v květnu 2024 absolvovali online školení "Kybernetická bezpečnost a nový zákon vycházející z evropské směrnice NIS2" u společnosti MBK Consulting a jsme nadmíru spokojení. Kurz byl velmi praktický a efektivní, což umožnilo okamžité využití získaných znalostí v naší IT praxi. Lektor Marek Mikuš, který je skutečným expertem v oboru, nám poskytl množství praktických příkladů a ukázek reálných případů ze světa, což bylo velmi inspirativní a přínosné. Oceňujeme také individuální přístup přednášejícího, který se snažil pomoct každému účastníkovi a zodpovědět všechny dotazy do detailu. Tento osobní přístup a vysoká odbornost lektora jsou nevídané a značně přispěly k celkovému pozitivnímu dojmu ze školení. Přednáška nám taktéž poskytla porozumění novým legislativním požadavkům a praktické rady, jak a kde nutné změny implementovat v našem podniku. Doporučujeme toto školení všem, kterých se nový kybernetický zákon týká a také všem ostatním, kteří chtějí být v obraze v oblasti kybernetické bezpečnosti a připravit se tak na všechny „kyber hrozby“ okolo nás. Společnost Hanwha Advanced Materials Europe, s.r.o. je se službami MBK rozhodně spokojena. Kolegové z firmy již objednali několik dalších školení, např. Vedoucí výrobního týmu nebo Praktický leadership. Neváhejte a objednejte si kurz i vy, nebudete litovat!.

Jakub Čadan a Eliška Zemánková, Hanwha Advanced Materials Europe s.r.o.

mezerník v textu_web články.png navrh-bez-nazvu-5.png

Reakce dalších spokojených klientů:

  • Znalosti lektora byly více než dostatečné. Odpověděl všechny naše dotazy a zbývající nám zjistil a doplnil později emailem.
  • Kurz má očekávání předčil, obdržela jsem užitečné rady a tipy.
  • Spokojenost. Moc děkujeme :)
  • Perfektní úroveň a kvalita kurzu a profi přednášející.
  • Bylo to hodně informací a relativně málo času. Budu zvažovat navazující kurz Nový kybernetický zákon dle NIS2, protože jeho požadavky budeme muset implementovat u nás.
  • Individuální přístup k účasníkům byl velice přínosný. Děkuji.
  • Se školením i školitelem jsem byla velmi spokojena. Kolegové z IT jsou již přihlášeni na další termín školení.

mezerník v textu_web články.png Děkujeme za všechny spokojené klienty. Jsme rádi za náš přínos pro jejich růst. Těšíme se na viděnou s vámi, co ještě téma kybernetiky zatím minulo a je absolutní nutností, abyste začali podnikat konkrétní kroky. Už teď je pozdě ...

Pokud vás zajímají jiná školení, podívejte se na přehled kurzů a wokshopů z naší nabídky. Neváhejte nás kontaktovat v případě jakýchkoliv dotazů.

Tým MBK Consulting s.r.o.

Poptávkový formulář

Vyplněním pole IČO umožníte formuláři předvyplnění údajů o společnosti.