Vyhledávání

Na čím dál žádanější školení na míru jsme specialisté. Zákazníci si u nás tuto službu mohou objednat na jakékoliv téma. | mbk.cz

Hana
čvn 11, 2024

Na tuhle referenci jsme obzvlášť hrdí. Náš stálý a velice důležitý zákazník Continental Barum s.r.o. si u nás objednal službu školení na míru - tentokrát na téma Umělá inteligence a její využití v praxi. Lektor Marek Chýla si poradenství pro specifickou skupinu připravil velice detailně a profesionálně. Pracoval na základě požadavků klienta a přizpůsobil školení oboru podnikání i konkrétním pracovním činnostem jednotlivých účastníků.

Opět vznikla skvělá a fungující spolupráce, kterou pozitivně hodnotí všichni účastníci. Jak takové školení na míru probíhá a co klienti na našem individuálním přístupu oceňují nejvíc? Přečtěte si recenzi našeho klienta:

Recenze_Continental Barum_AI školení na míru.jpg

Děkujeme jak našemu klientovi za tu nejlepší zpětnou vazbu, tak lektorovi za svědomitou práci. Věříme, že v podobném módu bude spoulpráce s Continental Barum s.r.o pokračovat. Přejeme mnoho úspěchů a nových pracovních příležitostí třeba díky využití umělé inteligence a jejich nástrojů.

Chcete se vzdělávat i vy? Které téma nyní potřebujete zkonzultovat? Ozvěte se nám.

Chcete se posouvat a rozšířit své znalosti a vědomosti v oblasti umělé inteligence? Přihlaste se na nové otevřené termíny navazujícího kurzu Umělá inteligence AI II pro pokročilé - workshop.

Těšit se na vás bude celý tým MBK Consutling s.r.o.

Poptávkový formulář

Vyplněním pole IČO umožníte formuláři předvyplnění údajů o společnosti.