Vyhledávání

VZDĚLÁVÁNÍ ZAMĚSTNANCŮ SE VYPLATÍ | mbk.cz

Admin
dub 03, 2019

Vzdělávání a rozvoj zaměstnanců hrají významnou roli v růstu a prosperitě každé firmy. Investice do této oblasti nepřináší výsledky hned, ale spíše s mírným odstupem, protože je potřeba získané znalosti a dovednosti zkoušet a vhodně aplikovat do praxe. Lépe vzdělaní zaměstnanci jsou schopni poskytnout kvalitnější služby, lépe komunikují s kolegy na pracovišti a konečný zákazník dostane profesionálnější servis. Proto firmy, které do této oblasti investují, jsou schopny lépe obstát v konkurenčním prostředí trhu.

V praxi se stále setkáváme s firmami, které neví, že zvyšování odbornosti zaměstnanců nemusí znamenat téměř žádnou finanční zátěž. Je možné získat příspěvky z Evropských sociálních fondů, například z Operačního programu Zaměstnanost. V rámci nové výzvy č. 97 je možné vzdělávat zaměstnance v různých oblastech – např. obecné IT, měkké a manažerské dovednosti, jazykové vzdělávání, účetní, ekonomické, právní kurzy, technické vzdělávání a mnoho dalších oblastí. Zároveň se v tuto chvíli jedná o poslední možnost, jak do roku 2020 získat větší finanční prostředky na vzdělávání zaměstnanců z Evropských sociálních fondů. Příjem žádostí běží až do 15.května 2019. Přesné podmínky dotační výzvy naleznete ZDE.

Našim klientům vždy nastavíme vzdělávání ušité přesně na míru. Díky našim zkušenostem pomáháme s analýzou vzdělávacích potřeb a s nastavením efektivního plánu vzdělávání. Sepíšeme s Vámi projektovou žádost, provedeme celou administraci a řízení projektu a zajistíme realizaci vzdělávacích aktivit. Po celou dobu projektu jsme Vám k dispozici.

Kontaktujte nás na e-mailu divizeskoleni@mbk.cz a zjistěte, jak můžete i Vy využít dotační příspěvky z ESF.

Poptávkový formulář

Vyplněním pole IČO umožníte formuláři předvyplnění údajů o společnosti.